T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ERZURUM / OLTU - Oltu Mesleki Eğitim Merkezi

Etiket Sonuçları: erasmuspro

Nis

Merkezimiz Yiyecek İçecek Alanı Aşçılık  ve Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alanından öğrencilerimiz, Dünyaca ünlü 5 yıldızlı otellerin mutfağında Staj görmek İçin Mauritius'da bulunan Maritim Otelde staj görme şansı yakalaycak. Merkezimiz Öğrencisi olup Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Aşçılık Dalı öğrencilerinden Yabancı dili iyi olan öğrencilerimiz arasından seçeceğimiz Çırak/Kalfa öğrencimizi, Mauritius'da bulunan Maritim Otelde  6 aylık staj görmeleri için Erasmuspro kapsamında gönderceğiz.

Mrt

Merkezimizin hazırlayıp sunduğu, Türkiye Ulusal Ajansınca da kabul edilerek finanse edilen 2022-1-TR01-KA121-VET-00059825 Nolu Akredite Projemizin Erasmuspro kapsamındaki Finlandiya hareketliliği 13 Mart 2023 tarihi itibariyle başlamıştır.

Easmuspro kapsamında Güzellik ve Saç Bakım Hizmtleri Kadın Kuaförlüğü dalından 3 Kız öğrencimiz 90 gün süre ile Finlandiya'nın başkaenti Helksinki'ye gittiler. Ayrıca Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanından 5 Çırak Öğrencimiz de Erasmus+ kapsamında alanlarında 20 günlük stajları için bir öğretmen eşliğinde Helsinki'ye uğurladık. 

Ara

Merkezimizin planlayıp hazırladığı ve Türkiye Ulusal Ajansı'nın finanse ederek desteklediği 2023 Çağrı Yılına Ait AB projemize katılımcı olmak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki şartları taşımaları kaydıyla linkte verilen formu doldurarak Merkezimize bizzat başvuruda bulunacaklardır. 

Kas

Merkezimizin Hazırladığı ve Türkiye Ulusal ajansınca Finanse edildiği 2021-1-TR01-KA121-VET-00007558 Nolu Akredite Projemizin kısa dönemli staj hareketliliği Portekiz'in Bragakentinde uyulamaya konulmak için 5 çırak 1 refakatçi öğretmen ile bugün itibariyle başladı.