2023 AKREDİTE PROJEMİZE KATILIMCI OLMAK İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

Merkezimizin planlayıp hazırladığı ve Türkiye Ulusal Ajansı'nın finanse ederek desteklediği 2023 Çağrı Yılına Ait AB projemize katılımcı olmak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki şartları taşımaları kaydıyla linkte verilen formu doldurarak Merkezimize bizzat başvuruda bulunacaklardır.

PROJE KATILIMCI OLMAK İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR

1. Merkezimizde Kayıtlı 9,10,11 ve 12. Sınıf Çırak ve Kalfa Öğrencisi olmak.

2. Sabıkası olmaması,

3. KHK ile İhraç ya da açığa alınmamış olması,

4. Yurt Dışında Ülkemizi ve kurumumuzu liyakatle temsil etme kabiliyetinde olması,

5. Merkezimizce açılan İngilizce Kursundan geçerli puan alması.

6. 18 yaşında küçük olanların ebeveynlerden yurt dışına çıkış ile ilgili muvafakat alması.

7. Uzun seyahate ve uçak seyahatine sağlığının elverişli olması. Bunun için sağlık raporu sunmalıdır.

8. Kendisinden istenen bilgi ve belgeleri zamanında sunması.

9. Projemizin bütün kural ve yükümlülüklerini kabul ederek yükümlülüklerini zamanında yerine getirmesi.

10.Merkezimizde teorik, yüz yüze eğitimlerde devamsızlığının 10 saatten fazla olmaması

11. Sosyal hayatta aktif olması.

12. Disiplin cezası almamış olması.

13. Alan ve dalında diğerlerine göre daha kıdemli olması.

14. Eşitlik durumunda yaşı küçük olanın tercih edilmesi.

10. Proje Koordinasyon kurulunun yaptığı mülakat sonucunda geçerli not alması.

11. Proje Katılımcı Taahhütnamesini kendisi ve birinci dereceden akrabasının (anne, baba, abi, kardeş vb ) ıslak imza ile imzalaması.

Mülakat Kriterleri

Branşı  10 Puan

Temsil Etme Yeteneği 10 Puan

Sosyal Hayatı 10 Puan

Disiplin Durumu 10 Puan

Tecrübesi 10 Puan

Yaşı 10 Puan

Yabancı Dil Seviyesi 25

Komisyona kendini tanıtması ve projeye dahil olma isteğindeki ikna kabiliyeti: 15  Puan.

Toplam 100 Puan üzerinden değerlendirme yapılır Belirlenen Kontenjana en yüksek puandan asıl olarak katılımcı alınır en fazla 3 Yedek katılımcı belirlenir. Yedek katılımcılar da asıllar gibi evraklarını idareye teslim etmek zorundadırlar asıl ve yedeklerden evrakını zamanında teslim etmeyenler sıralamadan çıkarılırlar.

Başvuru Alanları:

1.      Kuyumculuk Teknolojisi Takı İmaları ve Değerli ve Yarı Değerli Taş İşlemeciliği.

2.      Motorlu Araçlar Teknolojisi Alan Tüm Dallar.

3.      Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Tüm Dallar

4.      Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı Tüm Dallar

5.      Metal Teknolojisi Alanı Tüm Dallar

6.      Ayakkabı ve Saraciye Teknolojisi Ayakkabı Üretimi Dalı

7.      Gıda Teknolojisi Tüm Dallar

8.      Moda Tasarım Teknolojileri Tüm Dallar

9.      Elektrik Elektronik Alanı Merkezimizde Kayıtlı Tüm Dallar

10.  Bilişim Teknolojileri Tüm Dallar

11.  Gıda Tarım ve Hayvancılık Alanları

MUHTEMEL SATJ YAPILACAK ÜLKELER: ALMANYA, FRANSA, HOLLANDA, BELÇİKA, FİNLANDİYA, İSVEÇ, NORVEÇ, POLONYA, ÇEKYA, PORTEKİZ, İSPANYA GİBİ GEREKTİĞİNDE TÜM AB ÜLKELERİ İLE DİĞER PARTNER DÜNYA ÜLKELERİ.

BAŞVURU İÇİN LİNKİ TIKLAYIP PDF FORMU İNDİRİP ELLE DOLDURUNUZ.  https://oltumem.meb.k12.tr/meb_iys_dosyalar/25/10/278045/dosyalar/2023_09/26150815_KATILIMCI-BASVURU-FORMU-2023.pdf

OLTU MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ PROJE YÜRÜTME KOMİSYONU

Yayın: 26.09.2023 - Güncelleme: 26.09.2023 15:27 - Görüntülenme: 58